top of page
Langwerpig.png

Programma

Dompel je onder in het festival dat plaatsvond op vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober 2023 in het Cultuurkwartier van Leiden. Een multidisciplinair festival dat bestond uit een symposium én een divers aanbod aan films, kunst en theatervoorstellingen. De deelnemende theatergroepen brachten hun eigen enthousiasme, talenten en ideeën mee. En wat wij van tevoren hoopten, gebeurde daadwerkelijk: de groepen tilden elkaar op naar een hoger niveau. Dat was niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar tijdens het festival.  

 

Met ruim 200 betalende bezoekers en daar bovenop ongeveer 400 acteurs en makers, mogen we concluderen dat het een geslaagd festival was. Er werd gelachen, gediscussieerd, gedanst, ideeën uitgewisseld en gecreëerd. Het publiek kreeg de kans om zich onder te dompelen in het brede palet aan voorstellingen. Kortom, de eerste stappen naar een meer inclusieve kunstprogrammering zijn gezet. Hoe we dat hebben gedaan, beschrijven we graag in deze eindevaluatie. Natuurlijk kijken wij in deze evaluatie ook alvast vooruit naar de toekomst. Want dat er in 2025 weer een ongekend theaterfestival gaat komen is, na deze geslaagde editie, een onmiskenbaar gegeven. Tot die tijd hopen wij dat het publiek blijft vragen om meer voorstellingen zoals deze en ook wij blijven zichtbaar en actief!

Lees hier de eindevaluatie

 

Bekijk hier de foto’s van Eelkje Colmjon die genomen zijn op vrijdag 13 oktober tijdens het symposium. En bekijk hier de foto’s van Patricia Nauta die zijn genomen tijdens het theaterfestival op zaterdag 14 oktober.

 

Ook maakte Michiel Keller een fijne aftermovie. Deze zijn ook beschikbaar met ondertiteling.

bottom of page